Viljojen kasvitautilajisto vakiintunut pelloillemme - Jalli, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Kasvitauteja aiheuttavat pieneliöt kehittyvät ympäristön jatkuvassa muutoksessa, mutta uusia taudinaiheuttajia ilmaantuu harvoin. Sen sijaan Suomen viljapelloissa viihtyvät taudinaiheuttajat ovat yleistyneet entisestään.
Keywords: Re; ohra; vehnä; kaura; kasvitaudit; lehtilaikut; kevätviljat; taudinaiheuttajat