Sikojen ruokinta- ja hoito-opas uudistui - Siljander-Rasi, Hilkka (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Uudistettu sikojen ruokinta- ja hoito-opas ilmestyy maaliskuussa 2006 Tieto tuottamaan sarjassa. Opas tarjoaa käytännönläheistä tietoa eri-ikäisten sikojen ruokinnasta ja hoidosta. Myös sian ruoansulatusta, ravintoaineiden hyväksikäyttöä, rehuja ja ruokintalaitteita käsitellään.
Keywords: Ko; sika; emakot; karjut; lihasika; porsaat; ruokinta; hoito; ohjeet; oppaat; julkaisut