Monipuolisella viljelyllä voidaan vaikuttaa maakiitäjäisten aktiivisuuteen - Himanen, Sari; Kivijärvi, Pirjo (Luomuliitto, 2022)
Puhdas- ja sekaviljelykasvustojen kasvilajivalinnoilla ja eri lannoitusmenetelmillä voidaan lisätä kasvustossa luontaista tuholaistorjuntatyötä tekevien sekä rikkakasvien siemeniä syövien maakiitäjäisten aktiivisuutta.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 859/12 05 01 02/2022)