Sarasuon hiilikaasudynamiikka muuttuvissa kosteusolosuhteissa - Riutta, Terhi (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Riutta, T. 2008. Fen ecosystem carbon gas dynamics in changing hydrological conditions. Dissertationes Forestales 67.
Väitöskirjaseloste