Sinilupiinista uusi rehukasvi - Vuorela, Heikki (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Sinilupiini on viljelykiertoon hyvin sopiva typpeä sitova, syväjuurinen kasvi. Helsingin yliopiston kasvinviljelytieteen lehtori Fred Stoddard odottaa siitä uutta valkuaispitoista viljelykasvia, erityisesti märehtijöille mutta myös ihmisravinnoksi.
Keywords: Ka; lupiinit; palkokasvit; rehukasvit; valkuaisaineet; kasvivalkuainen; märehtijät; viljely; viljelymenetelmät; lannoitus; maan rakenne; viljelykierto