Minitaimet kasvavat hyvin, mutta ovat herkkiä ruosteelle ja kilpailulle - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Johansson, K., Nilsson, U. & Allen, H. L. 2007. Interaction between soil scarification and Norway spruce seedling types. New Forests 33: 13-27.