Mansikkamarkkinat muuttuvat - Tahvonen, Risto (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Mansikkamarkkinat elävät muutosten aikaa. Lähivuosina täytyy tapahtua paljon muutoksia mansikan tuotannossa, markkinoinnissa sekä viljelijöiden ja kuluttajien asenteissa.
Keywords: Pu; mansikat; markkinat; viljelymenetelmät; tuotanto; kulutus; kasvihuoneet; sato; asenteet