Kotimainen elintarviketuotanto on tuonnin varassa - Knuuttila, Marja; Vatanen, Eero (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Puhumme kotimaisesta ruuasta, kun Suomessa sijaitseva elintarviketeollisuus jalostaa kotimaiset maataloustuotteet elintarvikkeiksi. Täysin kotimaisia elintarvikkeita ei kuitenkaan ole, sillä maataloustuotteiden ja elintarvikkeiden valmistuksessa käytetään tuontipanoksia.
Keywords: Ma; Re; elintarviketuotanto; tuonti; energia; maatalouskemikaali; maataloustuotanto