Lannan hyötykäytössä monia mahdollisuuksia - Lehtonen, Heikki; Koikkalainen, Kauko (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Lantaravinteiden hyväksikäytön perusongelma on lannan pieni typpipitoisuus suhteessa fosforiin ja lannan kokonaistilavuuteen. Jos lietelannan ravinteita onnistutaan tiivistämään ja muuttamaan ravinnesuhdetta typpipitoisemmaksi, maatila voi korvata niillä huomattavan osan väkilannoitteista
Keywords: Ys; Ma; karjanlanta; ravinteet; lietelanta; kiintoaines; sijoituslannoitus; fosfori; typpi