Sateen riski ei riitä perusteeksi tunnelituotannolle - Koivisto, Anu; Niemi, Sanna (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Katettu tuotanto eli mansikan ja vadelman viljely kausihuoneissa, kasvutunneleissa tai sadekatoksissa on yleistynyt pohjoismaissa voimakkaasti viime vuosina. Myös Suomessa katettu tuotanto on saamassa jalansijaa.
Keywords: Ma; Pu; marjat; marjanviljely; viljelymenetelmät; kausihuoneet; mansikka; vadelma