Juuso on yhä eniten viljelty kevätruis - Laine, Antti (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Viime vuonna ruista viljeltiin noin 23 000 hehtaarin alalla. Tästä noin 5 000 hehtaaria oli kevätruista. Viljellyin lajike oli yhä Juuso. Satoisin oli puolestaan Arantes.
Keywords: Ka; koetoiminta; lajikekokeet; lajikkeet; ruis; kevätruis; viljakasvit; viljely; sato; vertailu