Vitamiineja ruusunmarjasta - Mattila, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Ruusunmarjan hyvä ravintosisältö yllätti tutkijat. Se on erittäin hyvä C-vitamiinin, E-vitamiinin, karotenoidien ja prosyanidiinien lähde. Missään muussa elintarvikkeessa ei ole niin runsaasti C-vitamiinia kuin ruusunmarjassa.
Keywords: Re; ruusut; koristekasvit; pensaat; kurttulehtiruusu; koiranruusu; ruusunmarja; ravintoaineet; kivennäisaineet; rasvat; ravinteet; vitamiinit; elintarvikkeet