Tukkimiehentäin geneettinen vaihtelu Euroopassa - Viiri, Heli (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Selostus artikkellista: Conord, C., Lempérière, G., Taberlet, P. & Després, L. 2006. Genetic structure of the forest pest Hylobius abietis on conifer plantations at different spatial scales in Europe. Heredity 97(1): 46–55.
Julkaisusatoa