Perennat tarjoavat vaihtoehdon kesäkukille - Manssila, Petri, (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
MTT tutkii perennojen eli monivuotisten ruohovartisten koristekasvien soveltuvuutta julkisille viheralueille. Perennojen käytöstä kootaan opas. Suomen oloihin on luvassa myös uusia kestäviä kantoja.
Keywords: Ka; perennat; monivuotiset kasvit; lajikkeet; koristekasvit; viheralueet; pihat; maanpeitekasvit; kaupunkisuunnittelu; lajit