Laikkumätästys kirittää kuusen pituuskasvua ja viivästyttä koivuvesakon syntyä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus artikkelista: Lehtosalo, M., Mäkelä, A. & Valkonen, S. 2010. Regeneration and tree growth dynamics of Picea abies, Betula pendula and Betula pubescens in regeneration areas treated with spot mounding in southern Finland. Scandinavian Journal of Forest Research 25: 213–223.
Julkaisusatoa
Keywords: Betula pendula; Betula pubescens; Picea abies; kasvudynamiikka; laikkumätästys; metsänuudistaminen