Väitöskirja Ruotsista koneellisesta metsänistutuksesta - Laine, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Selostus opinnäytteestä: Ersson, B. T. 2014. Concepts for mechanized tree planting in Southern Sweden. Doctoral thesis no. 2014:76. Faculty of forest sciences. SLU.
Julkaisusatoa
Keywords: istutus; koneellistaminen