Männyn siitepölyn kaukokulkeutuminen ja geenivirran mahdollisuus - Varis, Saila; Pakkanen, Anne; Galofré, Aina; Pulkkinen, Pertti (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Varis, S., Pakkanen, A., Galofré, A. & Pulkkinen, P. 2009. The extent of south-north pollen transfer in Finnish Scots pine. Silva Fennica 43(5): 717–726.
Tutkimusseloste