Metsän kartoitus yhdistämällä fotogrammetria ja maastogeodesia - Korpela, Ilkka; Välimäki, Esko (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Korpela, I. ,Tuomola, T. & Välimäki, E. 2007. Mapping forest plots: an efficient method combining photogrammetry and field triangulation. Silva Fennica 41(3): 457–463.
Tutkimusseloste