Ihanat sipulit! - Mattila, Pirjo (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Sipulit maustavat ja antavat täyteläistä makua lähes kaikille ruuille. Sipulit eivät ole pelkästään mauste vaan niitä voi käyttää monipuolisesti erilaisten ruokien raaka-aineena. Ruokasipulin istutusaika on nyt parhaimmillaan, joten istukkaat maahan ja odottelemaan mehukasta satoa!
Keywords: Re; sipulit; keltasipuli; punasipuli; valkosipuli; purjosipuli; ruohosipuli; ruokakulttuuri; terveysvaikutukset