Kartoitus metsätaimitarhojen torjunta-aineiden käytöstä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Selostus artikkelista: Marja-Liisa Juntunen. 2001. Use of pesticides in Finnish forest nurseries. Silva Fennica 35:147-157.
Julkaisusatoa