Sahatukin kertymät ja runkojen laatu eteläsuomalaisissa harvennuskoivikoissa - Kilpeläinen, Harri; Lindblad, Jari; Heräjärvi, Henrik; Verkasalo, Erkki (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista: Kilpeläinen, H., Lindblad, J., Heräjärvi, H. & Verkasalo, E. 2011. Saw log recovery and stem quality of birch from thinnings in southern Finland. Silva Fennica 45(2): 267–282
Tutkimusseloste
Keywords: Betula pendula; Betula pubescens; apteeraus; harvennus; harvennuskertymä; hieskoivu; rauduskoivu; rungon laatu; sahatukit