Perunarutto on tullut Lappiin jäädäkseen - Hannukkala, Antti (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Vielä vuosikymmen sitten Lapissa voitiin sanoa, että perunarutto kiusaa vain kerran 20 vuodessa. Nykyään tilanne on aivan toinen, sillä perunarutto on maakunnassa ja tuskin lähtee pois.
Keywords: Ta; peruna; kasvitaudit; perunarutto; Lappi; kasvinsuojelu; kemiallinen torjunta; siemenperuna