Uusi kirja metsätuhojen tunnistamiseen ja torjuntaan - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Uotila, A. & Kankaanhuhta, V. 1999. Metsätuhojen tunnistus ja torjunta. Metsälehti Kustannus. 215 s. ISBN 952-518-23-1.
Uusia kirjoja