Työsuojelu kannattaa maataloudessa - Leppälä, Jarkko; Sinisalo, Alina (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Maataloustöissä tapahtuu edelleen vahinkoja. Kiire ja muutokset voivat aiheuttaa ongelmia työsuojelussa. Parhaimmillaan työsuojelu tarkoittaa maataloudessakin työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Samalla myös kannattavuus paranee.
Keywords: Ma; työsuojelu; maatalous; maataloustyö; onnettomuudet; vahingot; ammattitaudit; ergonomia; tapaturmat; työtapaturmat; työturvallisuus; työympäristö