Trooppisen metsän latvuspeittävyyden estimointi satelliittikuvien ja laserkeilauspohjaisen referenssiaineiston avulla - Korhonen, Lauri; Ali-Sisto, Daniela; Tokola, Timo (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Korhonen L., Ali-Sisto D. & Tokola T. (2015). Tropical forest canopy cover estimation using satellite imagery and airborne lidar reference data. Silva Fennica 49(5), article id 1405.
Tutkimusseloste