Visuaalisiin maastoarviointeihin perustuvat mustikan ja puolukan tuotoksen ennustemallit kivennäismaille ja turvemaille - Ihalainen, Marjut; Pukkala, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Ihalainen, M. & Pukkala, T. 2001. Modelling cowberry (Vaccinium vitis-idaea) and bilberry (Vaccinium myrtillus) yields from mineral soils and peatlands on the basis of visual fi eld estimates. Silva Fennica 35(3): 329–340.
Tutkimusseloste