Teknologian ja markkinoinnin osaamisella ihanne-elintarvike - Laurila, Ilkka P (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Elintarviketalouden tulevaisuuden avainsanoja ovat terveys, ympäristö, tehokkuus, energia ja elintarvikemarkkinat. Kilpailukyvyn perustana on osaava tuottajakunta, joka hyödyntää nopeasti uuden tiedon ja tuotantomenetelmät. Hyvän raaka-aineen lisäksi tarvitaan osaava jalostus- ja markkinointiketju
Keywords: Ma; elintarvikkeet; elintarviketalous; elintarviketeollisuus; markkinointi; terveysvaikutukset