Ruoan ecodesign - matka ekotuotteistamisen markkinoinnin maailmaan - Pallari, Maarit (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Muotoilun juuret istuvat yhtä tukevasti kulttuurissamme kuin puikulaperunan viljely. Eipä siis ole ihme, että näin muotoilun vuonna katseet on kohdistettu myös ekotuotteiden markkinointiin. Ekologista tuotteistamista kestävän kehityksen periaattein tehdään jo niin asumisen kuin tekstiilien ja muiden kulutushyödykkeiden osalta, mutta ekologisen ruoan muotokieli elää edelleen pysähtyneisyyden aikaa.
Keywords: Ma; tuotteistaminen; ekologinen ruoka; markkinointi; markkinointitutkimus; markkinat