Juuriyhteyden merkitys kuusen taimien kasvusilmujen puhkeamiseen niiden lepotilan purkautuessa - Partanen, Jouni; Häkkinen, Risto; Hänninen, Heikki (Luonnonvarakeskus, 2016)
Seloste artikkelista: Partanen, J., Häkkinen, R. & Hänninen, H. (2016). Significance of the root connection on the dormancy release and vegetative bud burst of Norway spruce (Picea abies) seedlings in relation to accumulated chilling. Silva Fennica 50(1), article id 1443. http://dx.doi.org/10.14214/sf.1443
Tutkimusseloste
Keywords: juuriyhteys; kuusi; silmut; lepotila