Maatalous selviytyy politiikka- ja markkinamuutosten pyörteissä - Niemi, Jyrki (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Keskustelu vuonna 2014 alkavan EU:n yhteisen maatalouspolitiikan (CAP) sisällöstä pääsi todenteolla liikkeelle Euroopan komission esitettyä pitkään odotetut, CAPin uudistamista koskevat asetusehdotukset kuluvan vuoden lokakuussa.
Keywords: Ma; Maatalouspolitiikka; tukipolitiikka; EU-tuet; maataloustuotanto; maatalousekonomia; CAP; world markets; taloudellinen kehitys