Valotuntien kertymän vaikutus kuusen silmujen puhkeamiseen - Partanen, Jouni; Leinonen, Ilkka; Repo, Tapani (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Partanen, J., Leinonen, I. & Repo, T. 2001. Effect of accumulated duration of the light period on bud burst in Norway spruce (Picea abies) of varying ages. Silva Fennica 35(1): 111–117.
Tutkimusseloste
Keywords: kuusi; silmun puhkeaminen; valotuntien kertymä