Keinoja vadelman kasvunhallintaan - ProCa ja fotoselektiiviset kalvot - Palonen, Pauliina; Rantanen, Marja; Pehkonen, Eero; Savelainen, Hanna; Karhu, Saila (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Vadelman voimakasta pituuskasvua pystyttiin jonkin verran hillitsemään kemiallisella kasvunsääteellä ProCa:lla ja fotoselektiivisellä kasvihuonekalvolla. Kokonaisuudessaan vaikutukset kasvuun ja satoon jäivät kuitenkin pieniksi.
Keywords: Pu; Ka; vadelma; marjat; kasvunsääteet; kasvunsäätö; pituuskasvu; kalvot; lajikkeet