Versolaikkujen ja värivikojen aiheuttajat koivun taimilla. - Lilja, Arja (Metsäntutkimuslaitos, 1996)
Artikkeli on yhteenveto tutkimuksista, joissa käsitellään koivun versolaikkutautia taimitarhoilla ja pellonmetsitysaloilla sekä toimenpiteitä, joilla tautia voidaan torjua. Versolaikkuja aiheuttavista sienistä esitellään tarkemmin Phytophthora cactorum, joka on meillä uusi taudinaiheuttaja.
Katsaus
Keywords: pellonmetsitysalat; taimitarhat; versolaikkuja aiheuttavat sienet