Ohrasta tehty kokoviljasäilörehu hyvä vaihtoehto emolehmien talvikauden rehuksi - Manninen, Merja (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Emolehmien ruokintaa suunniteltaessa on aina tärkeää huomioida eläinten kunto. Ennen poikimista rajoitetusti tarjotun kokoviljasäilörehun ohella voidaan eläimille antaa hyvälaatuista olkea vapaasti. Poikimisen jälkeen ennen laidunkauden alkua kokoviljasäilörehu vapaasti tarjottuna, ainoana rehuna on hyvä vaihtoehto täysikasvuiselle emolehmälle.
Keywords: Ka; Ko; tuotanto-olosuhde; kokoviljasäilörehu; emolehmät; rehut; märehtijät; ruokinta