Pohjoismainen katsaus metsänjalostuksen hyötyihin - Poteri, Marja (Luonnonvarakeskus, 2016)
Kuvaus julkaisusta: Jansson, G., Hansen, J.K., Haapanen, M., Kvaalen, H. & Steffenrem, A. 2016. The genetic and economic gains from forest tree breeding programmes in Scandinavia and Finland. Scandinavian Journal of Forest Research, DOI:10.1080/02827581.2016.1242770
Julkaisusatoa
Keywords: metsänjalostus