Kevätvehnissä löytyy valinnan varaa - Salo, Yrjö; Vuorinen, Martti (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Hyvä kevätvehnälajike on satoisa ja riittävän aikainen. Se kestää myös tauteja ja on lujakortinen sekä sakoluvultaan kestävä.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; vehnä; kevätvehnä; viljakasvit; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys