Lietelannan käsittelyjärjestelmää kehitetään Pellonpajan kanssa - Kokkonen, Anni (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Lietelannan haju- ja ympäristöongelmiin etsitään uutta ratkaisua. MTT:n kehittämä lietelannan käsittelyjärjestelmä poistaa lietelannan hajuhaitat. Lisäksi se mahdollistaa lietelannan ravinteiden ja humuksen kestävän kierrätyksen. Myös tiloilla kuljetettavan lietelannan tilavuus saattaa pienentyä.
Keywords: Ys; lietelanta; käsittely; lannankäsittely; ongelmat; ympäristöongelmat; haju; innovaatiot