Rehutaulukot ja ruokintasuositukset uudistuivat - Huhtanen, Pekka (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Kotieläinten ruokinta perustuu rehutaulukoissa esitettyihin ruokintasuosituksiin ja rehuarvoihin. Suomessa rehuarvojen laskentaperusteet ja ruokintasuositukset laaditaan MTT:ssä (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus).
Keywords: ko; rehut; ruokinta; suositukset; märehtijät; rehuarvo; valkuaisarvo; rehuyksikkö; ravintokuitu; valkuaisaineet