SW Petita on lupaava kevätrypsilajike - Salo, Yrjö; Erlund, Patrik (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Hyvä kevätrypsi- ja -rapsilajike on satoisa ja varreltaan luja. Myös runsas öljyn ja vähäinen lehtivihreän määrä ovat tavoitteina.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; öljykasvit; rypsi; rapsi; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys