Camelina - vanhan kasvin uudet kasvot - Keskitalo, Marjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Camelina on pelloillamme uusvanha viljelykasvi. Vähään tyytyvä kasvi hyödyttää sekä ympäristöä että viljelijää. Camelinan ehdoton valtti ovat kuitenkin sen siemenöljyn sisältämät sydänystävälliset omega-3-rasvahapot.
Keywords: Ka; Camelina sativa; kitupellava; ruistankio; viljely; rasvahapot; terveysvaikutukset; sato; vertailu; öljykasvit