Seresta ja Tomppa ovat uudet tärkkelysperunalajikkeet - Kangas, Arjo; Rahkonen, Anne (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Tärkkelysperunan viljelyyn on tulossa kaksi uutuuslajiketta: satoisa, melko myöhäinen Seresta ja aikaisiin nostoihin sopiva kotimainen Tomppa.
Keywords: Ka; Ta; lajikekokeet; koetoiminta; peruna; tärkkelysperuna; sato; lajikkeet; sopimustuotanto; ominaisuudet; vertailu; viljelyvarmuus; kasvinsuojelu; talvenkestävyys