Suomalainen biotorjunta tehoaa Egyptissäkin - Tiilikkala, Kari (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Mycostop torjui tehokkaasti juuristotauteja Ismailiassa. Varsinkin Fusarium-sienten aiheuttamiin tauteihin se tepsi hyvin. Aineen käyttöä rajoittaa sen kalleus.
Keywords: Ta; Egypti; maataloustutkimus; kansainvälinen yhteistyö; kehitysyhteistyö; kasvinsuojelu; biologinen torjunta; kasvitaudit; juuristotaudit; ankeroiset