Uudet hankkeet - Logrén, Johanna; Kauppinen, Sanna (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Rohdos- ja maustekasviviljely on Suomessa verrattain uusi tuotantosuunta, joka on kehittynyt merkittävästi viimeisen 20 vuoden aikana. Erityisesti yrttien jatkojalostuksessa ja markkinoinnissa kaivataan lisää osaamista.
Keywords: Pu; Ka; mausteet; maustekasvit; raaka-aineet; marjat; hedelmä