Hienolajitteisen maan lisääminen kasvuturpeeseen parantaa taimien vedensaatavuutta istutusmaasta, mutta vähentää paakussa olevaa vesivarastoa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus artikkelista: Heiskanen, J. 1999. Hydrological properties of container media based on sphagnum peat and their potential implications for availability of water to seedlings after outplanting. Scandinavian Journal of Forest Research 14: 78-85.
Julkaisusatoa