Sertifioitu siemen on hyvän sadon avain - Puolimatka, Matti (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Hyvä kylvösiemen on kasvintuotannon avaintekijöitä. Kasvintuotannon tarkastuskeskuksen siementarkastusosaston tehtävä on varmistaa markkinoitavan kylvösiemenen korkea laatu suorittamalla siementuotannon tarkastus- ja valvontatehtäviä.
Keywords: kylvösiemen; laatu; sertiofiointi