Maanmuokkaus vähentää tukkimiehentäin syöntiriskiä sekä kivennäismailla että turvemailla vuosi istutuksen jälkeen - Luoranen, Jaana; Viiri, Heli (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Luoranen, J. & Viiri, H. 2012. Soil preparation reduces pine weevil (Hylobius abietis (L.)) damage on both peatland and mineral soil sites one year after planting. Silva Fennica 46(1): 151–161.
Tutkimusseloste
Keywords: kivennäismaa; maanmuokkaus; myyrä; taimituhot; tukkimiehentäi; turvemaa