Weibull-jakauman parametrin palautus vai ennustaminen? - Siipilehto, Jouni; Mehtätalo, Lauri (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste artikkelista: Siipilehto, J. & Mehtätalo, L. 2013. Parameter recovery vs. parameter prediction for the Weibull distribution validated for Scots pine stands in Finland. Silva Fennica 47(4): article id 1057.
Tutkimusseloste
Keywords: Weibull-jakauma; läpimittajakauma; parametrien ennustaminen; parametrien palautus; puustotunnukset