Eri ajankohtina istutettujen männyn paakkutaimien maastomenestyminen äesjäljessä ja mättäässä - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste artikkelista: Luoranen, J. & Rikala, R. 2013. Field performance of Scots pine (Pinus sylvestris L.) seedlings planted in disc trenched or mounded sites over an extended planting season. New Forests 44: 147–162.
Julkaisusatoa
Keywords: istutusajankohta; maastomenestyminen; männyn paakkutaimet