Varhaisen lyhytpäiväkäsittelyn ja kesäistutuksen vaikutukset kuusen taimien kehitykseen istutuksen jälkeen - Luoranen, Jaana; Rikala, Risto (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Luoranen, J. & Rikala, R. 2015. Postplanting effects of early-season short-day treatment and summer planting on Norway spruce seedlings. Silva Fennica vol. 49 no. 1 article id. 1300.
Tutkimusseloste
Keywords: lyhytpäiväkäsittely; kuusi; taimet; kehitys