Vihreä linja voimaperäisti nurmiviljelyn - Mela, Timo (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
AIV-säilöntä ja nurmien optimaaliseen typpilannoitukseen perustuva säilörehun "vihreä linja" ovat suuria suomalaisia nurmiviljelyn innovaatioita. Näiden keksintöjen ansiosta nurmirehujemme laatu, valkuaispitoisuus, sulavuus ja väkevyys ovat viime vuosikymmenien aikana parantuneet. Lisäksi viljely on voimaperäistynyt, hehtaarisadot ovat suurentuneet ja rehuyksikön tuotantokustannukset pienentyneet.
Keywords: Ka; rehut; nurmirehut; säilörehu; valmistus; rehunsäilöntä; tuoresäilöntä; säilöntämenetelmät; tuorerehu; rehunkäsittely; ruokinta; historia